maandag 4 juni 2007

Waarom lenen met een BKR notering?

Ik heb in het verleden velen mails van mensen gehad die een lening willen afsluiten om zo al hun kredieten in kwijt te kunnen. Het probleem van met het afsluiten van deze nieuwe lening is dat de mensen al een BKR codering achter hun naam hebben staan.

Velen willen dan dan 1 lening omdat het dat voor hun overzichtelijker maakt. Sommige denken zelfs dat het goedkoper word voor hun.

Mensen vergeet dit. Het kan voor u wel makkelijker worden doordat er maar 1 lening in de maand afbetaald moet worden, maar u krijgt allereerst heel moeilijk een lening. Als u de lening eenmaal heb gekregen moet u er ook veel voor betalen want u bent met een BKR notering immers niet kredietwaardig volgens de bank. Tevens kost het afkopen van de lopende leningen veel geld.

Probeer de leningen dus gewoon af te betalen. U bespaart zo een hoop geld. In de schulden steken om andere schulden af te betalen is zowiezo fout.

1 opmerking:

Unknown zei

Ben je op zoek naar een heel echte lening? Het goede nieuws is hier! ! ! Wij bieden leningen aan tegen een rentepercentage van 3% per jaar. LENINGEN voor het ontwikkelen van zaken We zijn gecertificeerd, betrouwbaar ,? betrouwbaar, efficiƫnt, snel en dynamisch. Contact? ons E-mail: allrisefinancial@gmail.com